عوامل بروز کبد چرب

پرخوری و کم‌تحرکی مهمترین عامل کبدچرب ایرانی‌ها است .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت بررسی ها نشان می دهد 30 درصد افراد بالای 35 سال در کشور به درجاتی از کبد چرب مبتلا هستند .
دکتر رضا ملک زاده گفت سرانه مصرف غذای هر ایرانی سه هزار و 100 کالری در روز است که حدود 550 کالری از متوسط جهانی بیشتر است.
ملک زاده گفت رسوب چربی در کبد علاوه بر اختلال این عضو، خطر ابتلا به سکته های قلبی و مغزی را نیز افزایش می دهد .



مشخصات
نام و نام خانوادگی
ایمیل یا شماره تماس
کد امنیتی


Top